Uit den ouden doosch: Goodbyefest Smileys

Het is intussen meer dan een jaar geleden dat het legendarische muziekcafé Smiley’s de deuren moest sluiten. In de laatste maanden dat het cafe open was gebeurde er nogal wat. Zo was er het Smileys benefit festival en niet te vergeten het Goodbyefest waar bands al A Jupiter Hymn , Phoenix’Ashes, Arcadya Lake en FORGETTOFORGIVE een laatste saluut brachten. De meest opvallende bijdrage aan deze onvergetelijke avond kwam van Born form Pain.
Om nog eens stil te staan hebben we een mooi moment weten te vangen van die bewuste laatste show. Born form Pain speelt hier de laatste song uit de set met een hoog Bloodtrial gehalte (Lukas Strating en Arie Fleuren speelden mee tijdens deze show) en de song zelf wordt vocaal verzorgt door Annie Smileys zelf!! Voordat de song begint zingen Rob (Born from Pain) en Sascha (Circle of Silence) nog “’t Sjunste op d’r welt”. Nou, als dat geen mooie ingrediënten zijn voor een mooi filmpje?

Check de video!

Dit artikel is gepost in Live, Oude doos, Show reviews, Video door: Mijnstreek Online