Help Småland aan een studiosessie met Leo Melcherts!

Tijdens een workshopweekend bij Kunstbende-partner Nachtlab hebben negen Kunstbende-DJ`s samen met Leo Melcherts gewerkt aan het produceren van een eigen track. De maker van de beste track maakt nu kans op een studiosessie met Melcherts. Jij bepaalt wie er wint door hier te stemmen!

Op 19 en 20 mei reisden Tomas van Gorp, Vincent Post, Ashwin van Dolder, Daniels Dols, Laurens Koster, Gianni Schouten, Kees van Duinhoven, Marien en Martijn Demmink af naar Nachtlab in Amsterdam. Hier gingen de Kunstbende-DJ’s onder begeleiding van Leo Melcherts aan de slag met het muziekprogramma Ableton, om zo een eigen track te maken.

Dat weekend in mei was productief en had heel wat nieuwe tracks tot gevolg. Deze tracks kunnen natuurlijk niet ongehoord blijven. Daarom organiseerde Kunstbende een wedstrijd in samenwerking met Leo Melchert waarbij de DJ’s kans maken op een eigen studiosessie.

Småland heeft dus jou steun nodig!
En wel in de vorm van Facebook-likes. Beluister zijn track via Soundcloud en klik op het pijltje naast zijn naam. Like de track vervolgens via het Facebook-icoontje boven aan de pagina en wie weet staat hij binnenkort in de studio!

Een hele eer, want Leo Melcherts, ook bekend als DJ True Identity, is zowel nationaal als internationaal actief als DJ. Zo draaide hij op Mysteryland en Sensation VIP en releast hij zijn platen bij de labels van Tiësto en Sebastian Ingrosso. Een waardig leermeester dus.

Stemmen dus! Doe het wel voor woensdag 27 Juni 15.00 uur. Diezelfde dag hoor je meteen of Småland gewonnen heeft. Doen doen doen!

(bron: Kunstbende Limburg)

Dit artikel is gepost in contest, Festivals door: Mijnstreek Online