21 Eyes of ruby speelt Conquer the world part 6

Prachtplaten zijn het, de “Conquer the world” schijven van 21 Eyes of Ruby. Met spanning kijken we uit naar part 6. Want sinds part 5 is het weer even vrij stil geweest rondom de band en dat waar het laatste album absoluut naar meer smaakte.

Maar goed nieuws, de band staat op het punt de studio in te duiken voor de pre-productie van part 6! Een ding staat vast, het wordt langzaamaan tijd dat een label de band oppikt en ze de steun geeft die dit drietal eigenlijk al vele jaren toekomt.

4 augustus speelde de mannen de nieuwe nummers van de aanstaande schijf. Voor de fans (en ook voor Mijnstreekonline dus) een goede reden om af te reizen naar café Sodom in Tongeren waar de 21 Eyes of Ruby deze party organiseerde. Op de set van 1 uur “slechts” de 4 nieuwe songs. Een van de nummers telde zelfs bijna een half uur. 21 Eyes of ruby gaat in ieder geval meer en meer de progressieve kant op. Als support trommelde ze Horses blew fire uit, met in die gelederen het jonge broertje van Ruby drummer Martijn.

Op de CD moeten we dus nog even wachten!

Check de foto’s van de show!

21 Eyes of ruby

Horses blew fire

Dit artikel is gepost in foto's, Show reviews, shows door: Mijnstreek Online