Booch! fotoverslag door René Bradwolff

Mijnstreekonline kan niet bestaan zonder de bijdragen van muziekliefhebbers binnen deze scene. Mijnstreekonline zijn we immers allemaal en niet onze redactie alleen! We zijn dan ook zeer verheugd dat steeds meer lui ons ondersteunen met het op de kaart zetten van onze muziekscene. Dat kan met verslagen, het aandragen van CD’s, het schrijven van reviews, maar ook het delen van foto’s! We zijn erg blij dat ook René Bradwolff foto’s gaat doneren aan ons platform. René doet dit ook al voor oa. Zwartgoud, maar ook voor onze vrienden van De Afgrond (zij maakten op Booch! overigens een doorstart).

Genoeg gelul, tijd om foto’s te kijken! Bekijk hieronder het fraaie verslag gezien vanuit de camera van René

Dit artikel is gepost in Festivals, foto's door: Mijnstreek Online