Småland schrijft festivalanthem voor Booch!

Een van de meest in het oog springende artiesten van het moment is wellicht Daniel Dols, beter bekend als Småland. Småland timmert hard aan de weg en zijn talent met het knutselen van elektronische klanken en beats is de afgelopen maanden niet onopgemerkt gebleven. Hij was te zien als deelnemer aan Popsport en Kunstbende en gooide daar hoge ogen. Deze opmars lijkt voor de organisatie van Booch! een goede reden om er een schepje bovenop te doen. Småland is door de organisatie gevraagd om een "anthem" te schrijven voor het festival. Naast "anthem" van Unchained Breathing (zij spelen ook op een van de dagen) zal dus ook het "Booch!" anthem veelvuldig op Booch! te horen zijn! Op de website van Booch! vertelt Småland hoe de anthem klinkt: “Rauw en hard, maar tegelijkertijd ook sferisch en een tikje experimenteel.”

Booch! staat intussen voor de deur. 10 t/m 12 augustus is het weer zover. Mijnstreekonline zal uiteraard ook uitgebreid stilstaan bij de 3 dolle dagen in Heerlen!

Check "Booch!" van Småland

Dit artikel is gepost in audio, Festivals, Nieuws door: Mijnstreek Online