Nieuw nummer uit van 21 Eyes of Ruby

Al een tijdje horen we (te) weinig uit het 21 Eyes of Ruby kamp. Het is intussen ook al weer even geleden dat de band “Conquer the world Pt.5″ uitbracht. Intussen wachten fans, waartoe Mijnstreekonline ook behoort, smachtend naar deel 6. Hoe en wat, daarover is niets bekend, maar dat de band met pre-producties bezig is geweest is intussen duidelijk. Een van die nummers heeft de band nu met veel TAM TAM gelanceerd via een facebook / Soundcloud actie!

Uiteraard waren wij er als de kippen bij! Met de benen omhoog namen ook wij de tijd om een kwartier volop te genieten van de nieuwe song “Antidote”. Wat een killertrack! 21 Eyes of Ruby heeft er weer een meesterwerk bij. Ditmaal erg progressief klinkend, behoorlijk zwaar en volop avontuurlijke uitstapjes. In het midden schakelt de band moeiteloos over naar een haast bezwerend stuk om daarna prachtig te eindigen!

Wat een klassewerk alweer! Wij blijven hopen dat de band ooit de kans krijgt om alle openstaande delen van “Conquer the world” uit te brengen, want als een band het verdiend dan is het 21 Eyes of Ruby. Telkens weer verrassen ze vriend en vijand en onnavolgbare, maar altijd pakkende stukken muziek.

Check een en ander online uit op: http://soundcloud.com/21eyesofruby/antidote-new-song-full-demo

Dit artikel is gepost in audio, Nieuws door: Mijnstreek Online