Wraak van Henk! Come Miss Coma, One wonders en All by Tomorrow

Zaterdag 29 september gaat de boeken in als de dag dat “de Wraak van Henk” in het Campusgebouw zou plaatsvinden, maar uiteindelijk plaatsvond in cafe Williams in Kerkrade. Waarom is intussen bekend. Het Campusgebouw (dat ondermeer de SPP oefenruimten en Rabozaal huisvest) werd voor onbepaalde tijd gesloten. Er zitten scheuren in het gebouw! En nee, dat kwam niet door de 3 bands die deze avond zouden spelen, want zover kwam het niet!

Maar zoals vaker gebleken is, de oplossing is altijd nabij! Op het laatste moment verkaste de hele karavaan naar de markt in Kerkrade en ach, daar mocht toch al eens iets gebeuren.

De Wraak van Henk staat in het teken van bands die in het kollektief van Stichting Popmuziek Parkstad repeteren. Dat zijn er nogal wat. Centrale spil van SPP is Henk gehring en dat verklaard natuurlijk een deel van de titel van dit event. Of het Henk zelf was die de line-up samenstelde? Geen idee, maar de line-up ocht er wezen. Want All by Tomorrow, maar met name One Wonders en Come Miss Coma zijn natuurlijk wel bands van dit moment. Hot welteverstaan! One Wonders is een nieuwe telg in de stamboom van Mijnstreek bands en voor hen was dit de eerste show. Come miss Coma doet het intussen al een tijdje. we kunnen in ieder geval al verklappen dat we bij deze bands binnenkort nog uitgebreid stilstaan!

Hoewel er veel te doen was deze avond, hadden wij een delegatie Mijnstreekonline ter plekke. Fotograaf van dienst was Rene Bradwolff, die ondanks de beperkte verlichting toch een mooi sfeerverslag bij elkaar wist te schieten. En daar ben je vast heel benieuwd naar! Nou, here we go!

Dit artikel is gepost in foto's, Live, Nieuws, Show reviews, shows door: Mijnstreek Online