Rock on your radio viert 300ste uitzending


Afgelopen dinsdag 30 oktober vierde het radioprogramma Rock on your Radio de 300ste (!) uitzending! Uiteraard is dit een mijlpaal waar wij van Mijnstreekonline graag bij stil wilden staan. Helaas hackte een onverlaat onze website en zijn we 2 dagen te laat met onze felicitaties. Maar ondanks dat willen we Theo, Kuki, Gene, Jochen en Nino alsnog feliciteren met deze mijlplaal!

Rock on your Radio is wekelijks te horen op RTV Parkstad op dinsdagavond van 21.00 tot 24.00. Elke week draaien de jongens een keur aan rock, hardrock en metalsongs en ontvangen ze gasten uit de rockwereld of bellen ze op voor interviews. Rock on your radio is, wat ons betreft, het beste (hard)rockradio programma sinds VARA’s Vuurwerk er begin jaren 90 mee stopte. We hopen dat dit olijke vijftal nog jaren doorgaat met dit knetterharde en oergezellige radioprogramma.

Luisteren kan via 105.7 en 107 FM, kabel 87.5, zoals gezegd, elke dinsdag van 21.00 tot 24.00 uur!

Dit artikel is gepost in Nieuws door: Mijnstreek Online