21 Eyes of Ruby is jarig en deelt uit!

21eyesofruby21 Eyes of Ruby deelt uit! En daar heeft het ook alle reden toe, want 21 Eyes of Ruby bestaat 7 jaar! In die periode bracht de band Conquer the World part 1 t/m 5 en een aantal EP’s uit en groeide het uit tot een progband van formaat. Na al deze jaren beschikt de band over een indrukwekkend muzikaal “portfolio”. De in totaal 53 songs worden nu door 21 Eyes of Ruby gratis als download beschikbaar stelt!!
Daarnaast verscheen er ook een officiële video bij de song ”Rigor Mortis”, een van de wellicht beste tracks op het album Conquer the World pt.5. De beelden zijn opgenomen in 2010 tijdens de release van pt.5 en daardoor wellicht iets gedateerd, maar dat maakt helemaal niets uit. De live beelden passen prima bij deze song, die simpelweg een clip verdiend! Het resultaat mag er wederom zijn!

Mijnstreekonline feliciteert 21 Eyes of Ruby met deze zevende verjaardag! Laten we hopen dat 21 Eyes of Ruby spoedig weer gaat uitpakken, maar dan weer met een lading prachtige songs!

53 songs van 21 Eyes of Ruby downloaden? Dat kan op de Bandcamp page van 21 Eyes of Ruby

Bekijk hieronder de videoclip van “Rigor Mortis”

Dit artikel is gepost in audio, Downloads, Nieuws, Video door: Mijnstreek Online