Kings of the Day: Millionaire (live studio session)

Al geruime tijd broedt Kings of the Day op nieuw materiaal. Afgelopen jaar ging het doek van het nieuwe werk af, oa. tijdens een optreden op Dvers festival. De band bleek een flinke metamorfose gehad te hebben. Nog steeds is de band bezig de nieuwe sound door te ontwikkelen vanuit de eigen studio. En zo nu en dan publiceren de jongens hier footage van. Ditmaal is het een video van de song “Millionaire”.

“Millionaire” is een prachtig stuk muziek, dat het nieuwe geluid van de “Kings” prima representeert. De opzwepende, uptempo indie heeft plaatsgemaakt voor meer atmosferisch materiaal. Ga even achterover liggen, druk op de “play” toets en geniet!


Bekijk dit op
Vimeo.

Dit artikel is gepost in Live, Nieuws, Releases, Video door: Mijnstreek Online