Robbie verlaat Jamestown

robbie-jennekensIn de zomer van 2012 stonden we stil bij het verschijnen van de 4 nummers van de Jamestown EP “Trustice”. Later dat jaar zag onze reactie de band ook nog live spelen. De afgelopen maanden was Jamestown hot! En terecht! Na jaren zwoegen en het zoeken naar de juiste mensen kreeg Jamestown wat het toekwam!

Hoe groot is het contrast met het bericht dat ons gisteren bereikte! Oerlid en muzikaal icoon in de Mijnstreek, Robbie Jennekens, zal de band gaan verlaten! De klap is binnen de band hard aangekomen, maar ook in het “umfeld” van de band is men stomverbaasd.

De band benadrukt hierbij dat aan de reden van vertrek geen ruzie of conflicten vooraf zijn gegaan, maar dat Robbie, wegens veranderingen in zijn privé situatie, dit besluit heeft moeten nemen. Dat maakt het nog beroerder, want wij kennen Robbie als een ultiem gepassioneerde gitarist, muzikant en bandkoempel!

Intussen is Jamestown bezig om dit enorme gat te gaan invullen, maar het zal niet eenvoudig worden om Robbie te vervangen!

Wij wensen Jamestown heel veel succes hiermee, maar natuurlijk ook Robbie, met alles wat hij gaat doen. Er is echter nog een mogelijkheid om Jamestown inclusief Robbie aan het werk te zien! 18 januari speelt Robbie voor het laatst mee in Dynamo Eindhoven. Geef Robbie zijn verdiende saluut tijdens deze show!

Robbie, namens de redactie van Mijnstreekonline, een diepe buiging voor jou! _O_!!!!

Dit artikel is gepost in Nieuws door: Mijnstreek Online