Jamestown – Go Find Yourself

jt2Als er één band is die momenteel op volle toeren draait, dan is dat Jamestown wel. Damn, die gasten gaan als een raket! Opmerkelijk, want begin dit jaar stapte een van de founding members uit de band. Jamestown toont dus enorme veerkracht! Respect! De punkrockers spelen intussen door heel het land en namen tussen de bedrijven door ook nog een videoclip op!

Daarvoor nodigden ze een groep feestgangers uit, die samen met de band een kamer aan gort feesten. Prachtige beelden, die een perfect beeld geven van hetgeen Jamestown in huis heeft. Go find yourself is ook een perfecte song om een feestje op te vieren.

Check het zelf uit hieronder of check de mannen van Jamestown uit tijdens een van de shows!

Dit artikel is gepost in Releases, Video door: Mijnstreek Online