Jamestown weer compleet

Wat gebeurt er allemaal daar bij de punkrockers van Jamestown? Nou, heel veel! 2013 is een veelbewogen jaar voor de heren. Eerst was er al het vertrek van founding member Robbie en vervolgens de doorstart als kwartet en het uitbrengen van de video. Tegelijkertijd denderde Jamestown live gewoon door!

Intussen heeft de band een nieuwe gitarist, Jaime, opgetrommeld en zo is Jamestown weer een vijftal! Remco kan zich zodanig volledig op het zingen concentreren. Jaime speelde voorheen in Dogday Revolt. Het vertrek van Jaime lijkt daar hard aan te komen, want intussen circuleren er hardnekkige geruchten dat Dogday Revolt ermee zal stoppen. En dat terwijl men zeer recentelijk een nieuwe EP uitbracht (waarvan wij voornemens waren deze voor jullie te recenseren). Een recensie van de EP is wel te lezen op de site van onze collega’s van ZEF.

Intussen zijn we wel benieuwd wat het effect voor Jamestown zal zijn! Jamwestown ging al als een raket, dus de verwachtingen zijn hoog!

We’ll keep you posted!

Dit artikel is gepost in Nieuws door: Mijnstreek Online