Nieuwe single Reaching for Dawn in aantocht!

Een van de hard werkende bands in de Mijnstreek op dit moment is Reaching for Dawn. Onlangs brachten zij al de song “Our Metropolis” uit, maar intussen hebben ze alweer een nieuwe release in het vooruitzicht! Binnenkort komt de nieuwe single “Their Prophecy” uit en daarvan is nu een teaser online.

Reaching for Dawn heeft onlangs wat bezettingswisselingen ondergaan. Drummer Jasper Stollman en gitarist Pim Wesselink (Nu gitarist bij The Royal) zijn vertrokken, maar As They Deceive leden Kaj Kelderman en Colin Glezer werden als vervangers aangetrokken! Intussen heeft Reaching for Dawn een veelbelovende line-up bij elkaar gebracht en dat uit zich ook in de teaser die de mannen onlangs verspreidden. Reaching for Dawn klinkt melodisch maar bruut tegelijkertijd! Het brute karakter wordt nog eens extra onderstreept door de zang van Louis Pasmans! Hij brult, schreeuwt en gorgelt eea. Vakkundig aan elkaar!

De teaser smaakt wat mij betreft dan ook daar meer. En dat komt er dus ook. Hou deze jongens in de gaten, want daar gaan we nog veel van horen.

Beluister de teaser van “Their Prophecy

Beluister ook “Our Metropolis”

Dit artikel is gepost in audio, Releases door: Mijnstreek Online