Pinkpop Classic 2013

Het is Pinkpop gelukt om de line-up samen te stellen voor de zesde Pinkpop Classic! Alle acts die 24 augustus op het podium staan, waren in het verleden op Pinkpop te zien! Dit jaar geen “grote” naam als afsluiter, maar desondanks mag de line-up er zijn en bijkomend voordeel is dat de ticketprijzen behapbaar blijven.

De line-up ziet er als volgt uit. The Waterboys sluiten af, voorafgegaan door Saybia, Uriah Heep, Colin Blunstone, Band of Friends, CCC inc en uit Heerlen: Rick Nolov & guests! Rick Nolov (en zijn bandmakkers Hans Keuls en Stijn Huijts) waren te zien op Pinkpop 1984 en zijn natuurlijk wereldberoemd in Heerlen en omstreken met hun classic “White Shoes”. Rick Nolov zal Pinkpop Classic swingend openen en zal een aantal “allstars” meenemen naar Megaland! We zijn benieuwd wie!

Meer info over Pinkpop Classic >

Dit artikel is gepost in Festivals, Nieuws door: Mijnstreek Online