Steun de Oefenbunker

Op dinsdag 14 Mei 2013 is er een voorstel gedaan aan de commissie van Landgraaf om De Oefenbunker te privatiseren of te sluiten omdat er fors bezuinigd moet worden op de begroting.

Dit bericht heeft natuurlijk veel stof doen opwaaien, want dit is geen optie!

De Oefenbunker is al sinds jaar en dag een instituut op het gebied van muzikale ontwikkeling en een begrip in de wijde omtrek! De afgelopen maanden wordt er keihard gewerkt aan de toekomst. Momenteel kolkt het er van enthousiasme en ambitie. Met minimale middelen maar met tomeloze inzet wordt bv. Gewerkt aan het opknappen van de diverse lokalen. Samenwerkingsverbanden worden actief aangegaan en een verbouwing is aanstaande. Die opwaartse lijn moet natuurlijk doorgezet kunnen worden.

De Oefenbunker roept dan ook muziekminnend Parkstad op om aanwezig te zijn tijdens de commissievergadering dinsdag 21 mei in de raadszaal van de Gemeente Landgraaf. De Oefenbunker krijgt daar 5 minuten om te onderbouwen waarom privatiseren en sluiten geen optie is. WIJ kunnen daaraan bijdragen door de Oefenbunker vanaf de publieke tribune te ondersteunen.

Dus: Be there! Uiteraard zullen wij ook een Mijnstreekonline delegatie afvaardigen, want ook wij staan niet achter deze ideeën!

Waar: De publieke tribune van het gemeentehuis van Landgraaf aan het Raadhuisplein.
Wanneer: Dinsdag 21 mei om 19.00u

Check ook www.oefenbunker.com of de Facebookpagina van deze actie

Dit artikel is gepost in Actie! door: Mijnstreek Online