Programma Booch! 2013 rond!

10 en 11 augustus is het weer zo ver! Dan staan de binnenstad weer in het teken van muziek en de bijhorende gezelligheid. Ik heb het natuurlijk over Booch!

Booch! Heeft het programma intussen helemaal rond. Zoals al eerder bekend werd werkt Booch! dit jaar samen met IBE. De nadruk zal daardoor liggen op dansbare muziek. Maar desondanks heeft Booch! Toch ook wat uitstapjes links en rechts om ook de wat minder dans georiënteerde bezoeker te bekoren.

Booch! heeft daarbij ook een aantal lokale acts opgetrommeld. Zo staan Boscha Nova en Mønsterbird uit Heerlen op de poster. Beide acts stonden onlangs in de landelijke Kunstbende finale in de categorieën dj en muziek en daar werden ze respectievelijk tweede en vierde! De dans schoentjes kun je aantrekken bij Anna Nita & the Shakers. Denk aan muziek van Ray Charles, James Brown, Etta James, Amy Winehouse, Sam & Dave, Stevie Wonder & The Ronettes. Maar ook de headbangerts onder ons komen aan hun trekken, met From Earth, bestaande uit oudleden van Blind Sight en voormalige Born From Pain frontman Che Snelting !

Ik stip slechts de laatste nieuwe namen aan! Recentelijk maakte Booch! namelijk al veel meer bekend. Maar daarvoor verwijzen we je toch echt verder naar de website van Booch! (waar overigens ook nog het programma van afgelopen jaar staat, dus raak niet in de war!)
Uiteraard zullen ook wij weer uitgebreid verslag doen vanuit Heerlen!

Tot op Booch!

Dit artikel is gepost in Festivals, shows door: Mijnstreek Online