Selectie Nu of Nooit 2014 bekend

non2014Het is weer zo ver, Nu of Nooit gaat van start! Afgelopen maanden konden Limburgse bands zich weer aanmelden voor dit alom bekende muziekconcours met als grote prijs de fel begeerde plek op Pinkpop. Afgelopen zaterdag maakte mister SPL Paul Moerel live op L1 Radio, de 25 acts bekend die dit jaar gaan strijden om de prijzen. Uit de enorme hoeveelheid bands koos de vakjury onderstaande 25 acts. Dit jaar weer eens flink aantal deelnemers uit onze eigen regio!

De laatste voorronde, in de Nieuwe Nor, is vanuit de doelstelling van deze site de meest in het oog springende. Dit wordt namelijk een heus lokaal feestje met vrijwel alleen maar locals op de line-up!

Check hieronder de diverse voorrondes en de daarbij horende bands. Bekijk wanneer jou favoriete (lokale) band waar te zien is! We zullen de wedstrijd natuurlijk weer op de voet volgen en we zijn dat ook erg benieuwd welke acts er in de finale op 9 maart in Venlo staan. Ga je ook kijken? Via deze link kun je laten zien of je ook gaat!

Voorronde 1
Vrijdag 31 januari 2014 – Perron 55 Venlo

 • Joep
 • Men on the Run
 • Sunday Zombies & the Brain
 • The Blackwater Experience
 • The Mothmen

Voorronde 2
Zaterdag 1 februari 2014 – De Boerderij Geleen

 • Cuda
 • Heller
 • Jop Ostendorf
 • Shelter Four
 • Southern Sunrise

Voorronde 3
Vrijdag 7 februari 2014 – Muziekcentrum de Bosuil Weert

 • Drag the Racer
 • Lambshade
 • Les Djinns
 • Phoenix’ Ashes
 • She’s Got Legs

Voorronde 4
Zaterdag 8 februari 2014 – Muziekgieterij Maastricht

 • Amish Winehouse
 • Cherry Darling
 • Jamestown
 • Natugal Mystic
 • Sparrow Falls

Voorronde 5
Vrijdag 14 februari 2014 – Poppodium Nieuwe Nor Heerlen

 • Amberjacks
 • Chain of Dogs
 • Panacee
 • Synthetica
 • Syphonaptera

 

Dit artikel is gepost in Nieuws, shows door: Mijnstreek Online