ZEF Magazine lanceert nieuwe website

Vandaag lanceerde ZEF Magazine de fonkelnieuwe website, die het reilen en zeilen binnen de Limburgse popscene nog nadrukkelijker in beeld gaat brengen. Het platform bestaat al even, maar met het neerzetten van de nieuwe website benadrukken initiatiefnemers Tom Jansen en Roel Peijs de ambitie.

zef-crew
De initiatiefnemers van ZEF zetten SPL in het zonnetje

We kennen nog Playground, het gedrukte popmagazine van de SPL uit een grijs verleden. Na de teloorgang van dit blad viel er op provinciaal niveau een gat. Natuurlijk was er 3voor12 Limburg en talloze lokale blogs (waaronder natuurlijk onze eigen blog), maar er bleek ruimte voor meer!

spl
De belangenbehartigers van popmuziek in Limburg (SPL) staan natuurlijk ook achter ZEF

Mijnstreekonline is erg enthousiast over ZEF Magazine. De drijfveer is vooral passie en liefde voor de florerende muziekscene in Limburg en dat sluit naadloos aan bij de idealen die wij zelf als sinds 2000 nastreven! We zijn blij met dit provinciale platform en hopen ook vanuit de Oostelijke Mijnstreek bijdrage te gaan geven om de muzikale puzzel van ZEF te completeren.

fanfare
De VOLT fanfare

Uiteraard waren we ter plekke. In het hoofdkwartier van Pinkpop lanceerden de mannen van ZEF de site dan ook met veel bombarie. Veel bekende gezichten uit de provinciale muziekscene waren aanwezig, zowel op als voor het “podium”. Peter Beeker, Circus Mayhem (akoestisch) en Yila traden op en tegen het slot van de middag denderde ook nog even de VOLT fanfare binnen.

Een erg geslaagde happening van een hopelijk nog harder slagen blog!

Neem een kijkje op de nieuwe website van ZEF Magazine

Meer foto’s zijn te zien op de Flickr pagina van Sascha

Dit artikel is gepost in foto's, Nieuws door: Mijnstreek Online