Geen mijnstreek bands naar finale Nu of Nooit

Helaas is geen enkele Mijnstreekband erin geslaagd om een plek in de finale van de provinciale bandwedstrijd Nu of Nooit te vergaren. Ondanks een flinke afvaardiging lokale bands zaten er afgelopen vrijdag geen “locals” bij het vijftal finalisten. Ook locals die meestreden in eerdere rondes haalden de finale niet.

De finalisten werden bekend gemaakt tijdens de vijfde en laatste voorronde, die plaatsvond in de Nieuwe Nor. Hoewel Synthetica, Syphonaptera, Panacee en Chain of Dogs zich van de beste kant lieten zien, bleek het niet voldoende om de finale te halen. Erg leuk was wel dat Synthetica de prijs van mooiste liedje in de wacht sleepte. Panacee drummer Louie Hamers mocht, (in bijzijn van zijn trotste pa Marnix Hamers, de drummer van legendarische lokale bands als Mato Grosso en Vibrating Fishlips), de prijs van beste muzikant ontvangen.

De finale van Nu of Nooit, welke 9 maart in de Maaspoort in Venlo zal plaatsvinden, ziet er als volgt uit:

AMISH WINEHOUSEwww.amishwinehouse.bandcamp.com
Cherry Darlingwww.cherrydarling.net
CUDAwww.wearecuda.nl
Les Djinnswww.lesdjinns.nl
The Mothmenwww.themothmen.com

Uiteraard waren we wel aanwezig in de Nieuwe Nor en de altijd gretig fotograferende en sympathieke Rene Bradwolff schoot een fraaie compilatie!

no images were found

Dit artikel is gepost in foto's, Live, Show reviews door: Mijnstreek Online