Better Off komt met nieuwe EP

Wie denkt dat afscheid nemen voor eeuwig is, heeft het mis. De Limburgse hardcore band Better Off daalt na hun afscheid in 2006 gewapend met een nieuwe EP weer op de wereld neer. “Not Holding Back” zal op 17 mei het licht gaan zien tijdens de release in het Heerlense Café Bluff.

better-off

De constante drang om door te gaan ondanks tegenslagen is iets dat centraal staat op “Not Holding Back”. Better Off heeft na een lange rust periode de kracht en motivatie hervonden om weer van start te gaan. Een nieuwe line-up, nieuwe nummers, en een nieuwe EP zijn daar het gevolg van.

Na maanden van werk in de studio is de nieuwe EP van Better Off klaar om los gelaten te worden. De band heeft veel samen gewerkt met Roy Brezinski (Brezinski Basement Studio, Stein) om hun nieuwe sound te pakken te krijgen. De EP zal op 17 mei worden uitgebracht in het Limburgse epicentrum voor hardcore en metal, Café Bluff.

Meer informatie over de avond kan men vinden op het Facebook event via onderstaande link.

Facebook event
Better Off

Photo credit: Serja Photo

Dit artikel is gepost in Live, shows door: Mijnstreek Online