Bunkerpop op 6 september

6 september zet de Oefenbunker de deuren weer wagenwijd op! Dan staat de 31ste Bunkerpop op het programma. Het festival, dat intussen de 31ste keer zal plaatsvinden, onderging in 2013 een grote metamorfose.

Gezien de (financiële) situatie was het destijds onverantwoord het festival op de oude manier door te zetten. De datum werd verplaatst, de meeste activiteiten verhuisden naar binnen en het volledige programma bestond uit bands uit de Oefenbunker zelf. Zo stonden From Earth, Circle of Silence, Lei va Kaalhei en Plastic Personality op het podium. In en rond de oefenbunker waren workshops, presentaties van jonge muzikanten, jammen en al dat soort dingen. Erg geslaagd in ieder geval!

Deze lijn zet men dit jaar door! Het programma wordt later bekend gemaakt.

Wij zijn er in ieder geval bij! maar natuurlijk hebben we eerst Booch nog!

Dit artikel is gepost in Festivals, kids, Live, Nieuws door: Mijnstreek Online