Recession Youth onderweg naar BOOCH

Booch 2014 belooft op voorhand een succes te worden. Meer dan ooit ligt de focus van Heerlens grootste gratis popfestival op samenwerken en lokaal talent. En lokaal talent is iets waar het in de Mijnstreek nooit aan heeft ontbroken. Vandaar dat we in de aanloop naar het festival stilstaan bij een aantal van onze lokale helden!

Een relatief nieuwe speler binnen de Limburgse scene is de Poppunk band Recession Youth, welke op de Booch zondag de spits zullen afbijten in de tentstage. Zanger Davy stond de Mijnstreekonline redactie te woord voor een kort vragenvuur.

Wie zijn Recession Youth?

Wij zijn een poppunkband uit landgraaf. De band is voortgekomen uit een aantal andere bands die zijn gestopt. Deze bands waren Unchained Breathing en Come Miss Coma.

Hoe hebben jullie je op Booch voorbereid?

Wij hebben ons voorbereid door goed te repeteren en we hebben een aantal extraatjes in de set gevoegd.

Wat verwachten jullie van Booch en nog spannender wat kunnen wij van Recession Youth verwachten?

Wij verwachten dat er aardig wat mensen zullen zijn, veel gezelligheid en bier natuurlijk. We zullen een tweetal nieuwe nummers spelen. Uiteraard hebben wij onze energie gespaard om te kunnen knallen op Booch. We hopen op enthousiaste mensen die er samen met ons een feestje van kunnen maken en we hopen altijd op stagedives, dat vinden wij gezellig!

Wat zijn jullie plannen na Booch?

Wat we vooral na Booch gaan doen is focussen op nieuwe nummers schrijven. We zijn van plan een nieuwe ep op te nemen. Wanneer we deze gaan uitbrengen durf ik niet te zeggen maar we gaan ons uiterste best doen. Uiteraard zullen de nodige shows nog volgen die iedereen kan vinden op onze facebook. Voor volgend jaar zijn we bezig met een tweetal tours met behulp van Mad Addiction Bookings en een show met Like Torches.

Veel plezier boys en tot zondag 13.30 uur sharp!

Check Recession Youth op Facebook

Hieronder een goed voorproefje van het feestje wat Recession Youth ons gaat brengen!

Dit artikel is gepost in Festivals, shows, Video door: Mijnstreek Online