Zondag op BOOCH: Short Phusion

short-phusion-band

Gisteren spraken we al kort met Recession Youth en hun aanloop naar BOOCH. Vandaag is Short Phusion de gelukkige. We spraken met frontman Dragan Pevulja en ontfutselden hem wat vragen over Short Phusion.

Dragan, Short Phusion bestaat al enige tijd, maar voor de mensen die jullie nog niet kennen, wie is Short Phusion?

Short Phusion is een 5 hoofdige band uit Parkstad. De sound van de band is een mix van strakke hip hop, explosieve rock en funky soul met ronkende gitaarriffs, funky slapbass, live drumbeats, vieze scratches en vlammende raps. Ik kan wel zeggen met een eigen scherpe stijl. Short Phusion is een bovenal een energieke band, met melodieuze en krachtige nummers. 

Klinkt veelbelovend! In de wandelgangen begreep ik dat jullie een CD gaan uitbrengen? Vertel daar eens wat meer over!

Wij gaan inderdaad een CD uitbrengen: ‘Jungle’. Deze CD zal 20 september worden gepresenteerd tijdens een toffe release party in de Oefenbunker! Daar zal de CD uiteraard ook verkrijgbaar zijn. Maar sowieso kun je daar van een crazy show genieten. Later zal de CD ook via bandleden te krijgen zijn, maar natuurlijk ook online. Denk aan ITunes.

Zondag zijn jullie te zien op het tentstage van BOOCH. Waarom moeten de BOOCH bezoekers zondag om 14:40 absoluut Short Phusion komen checken?

Omdat een show van Short Phusion gegarandeerd voor een brok muzikale en wervelende energie staat! Mensen die houden van lekkere tunes, maar ook van losgaan op energieke vibes, zijn bij een show van Short Phusion aan het juiste adres! Ik denk perfect voor het festival! We’re gonna rock!!

Nou mensen, ik kan jullie al vast verklappen dat Dragan niets teveel zegt. Onlangs viel de redactie al eens een repetitie van Short Phusion binnen en daar was een deel van de BOOCH set al te horen. Om het wat concreter te maken: denk aan een funky combi van Urban Dance Squad en RATM, vertolkt door een kleurrijk muzikaal gezelschap!

Wij staan er zondag!

Check Short Phusion op Facebook

 

Dit artikel is gepost in Festivals, shows door: Mijnstreek Online