CD-presentatie Short Phusion in Oefenbunker

Short Phusion is de 5-mans formatie uit Parkstad met een eigen scherpe stijl, maar past in het straatje van bands zoals Urban Dance Squad en Rage Against The Machine.
De sound van de band is een mix van strakke hip hop, explosieve rock en funky soul met ronkende gitaarriffs, funky slapbass, live drumbeats, vieze scratches en vlammende raps en rhymes in het Engels en Nederlands van frontman Dragan. Short Phusion mocht reeds het voorprogramma verzorgen van Def P., Diggy Dex en Engel in de Oefenbunker en gaf onlangs een voorproefje van haar eerste CD op het Booch-festival in Heerlen en Bunkerpop.

Live staat Short Phusion al als een huis. Vanaf zaterdag weten we ook hoe de band vanuit de huiskamer of auto klinkt! Uiteraard zal een recensie van de CD hier op de site te vinden zijn.

Als special guest performance heeft Short Phusion de Heerlense reggaeband Povereign gevraagd om het publiek lekker op te warmen. En dat kunnen de jongens van Povereign uitstekend met hun verfrissende benadering van traditionele Roots Reggae zonder toeters en bellen.

Kortom, voetjes van de vloer!

20 september, Oefenbunker Landgraaf, vanaf 21 uur, entree slechts €5.
De CD is deze avond uiteraard ook verkrijgbaar!

short-phusion-band

Dit artikel is gepost in Oude doos door: Mijnstreek Online